“”Good climbing and good company often go together: each is essential to the enjoyment of the other”. Tom Patey 

TEAM ADVENTURE

Pentru companii, concepem si derulam programe de team building/team adventure in care combinam, cu specific de grup, activitatile noastre listate pe website si alte activități outdoor + prezentări cu profil montan / motivaționale.

Pasii ce trebuie parcursi pentru realizarea programului:
1. Soliciți o ofertă de program de team building / team adventure în care precizați indicativ următoarele informații: Durata intenționată a programului; Numărul estimat de participanți; Tipul de activități pe care le dorești incluse în program; Dacă dorești să externalizezi către noi logistica evenimentului (cazarea participanților, mesele, etc.)
2. Realizăm și îți transmitem oferta noastră inițială care cuprinde: Activitățile incluse și programul indicativ; Echipa pe care o vom mobiliza pentru realizarea programului (în funcție de numărul de persoane și de tipul activităților); Propuneri pentru locații adecvate; Prețul programului cu specificarea elementelor incluse și a celor care nu sunt incluse în acesta; Echipamentul individual necesar (dacă este cazul).
3. Stabilim de comun acord termenii finali ai programului de team building / team adventure și încheiem contractul de servicii.

  •  Testarea spiritului de echipă în situații care ies din zona de confort a angajaților tăi (într-un mediu controlat).
  •  Formarea unor legături mai strânse între angajații tăi, ca urmare a trecerii împreună prin experiențe deosebite și care rămân permanent în aminterea personală a fecăruia și în istoria companiei.
  •  Deconectarea rapidă a participanților de la activitățile de servici prin concentrarea 100% necesară pentru realizarea activităților outdoor implicate de programul de team building / team adventure.
  •  Realizarea unui exercițiu de comunicare și de ledearship, cele două fațete mai puțin discutate, dar esențiale, ale activităților montane.
  •  Cunoștiințe practice transmise ție și personalului tău cu privire la modul de organizare a unei ture montane,  la echipamentul de munte, la tehnici de bază în deplasarea pe munte.

Siguranta – Safety comes first!

Varietate – Un set larg de activitati din care poti alege si pe care le poti combina.

Flexibilitate – Putem derula programul oriunde, nu suntem legati de nicio locatie.

Invatare – Programele noastre includ o puternica componenta de invatare.

Calitate – Asiguram un numar adecvat de ghizi montani profesionisti. 

 

Programele noastre sunt în general programe de 1-3 zile, dar durata acestora poate fi, desigur, extinsă.

Programele noastre pot fi dimesionate atât pentru grupuri mici, cât și pentru grupuri mari de participanți. Bineînțeles, tipurile de activități care se pot desfășura și timpul alocat fiecărui participant în parte vor fi definite în primul rând în funcție de dimensiunea grupului.

Locațiile le stabilim împreună în funcție de: Tipul de activități selectate pentru program. Numărul de participanți și facilitățile de cazare (dacă este cazul) în zonă. Timpul disponibil pentru programul de team building / adventure.

 

Putem include in program sesiuni indoor:

Prezentări despre munți din românia, munți celebri din lume și despre personalități din lumea alpinismului mondial.

Workshop-uri “HOW TO” (cum te echipezi, cum organizezi o expediție, cum te motivezi / autoevaluezi pe munte, cum îți aleg echipa pe munte, cum iei deciziile pe munte). 

Filme documentare de munte explicate și comentate.

Sesiunile indoor care pregătesc turele outdoor pot fi inserate într-un program de team building / team adventure cu activități outdoor sau pot fi furnizate ca serviciu de sine stătător, inclusiv la sediul companiei tale.
De regulă, ele pot fi inserate în program seara – pentru câteva ore – sau , dacă e vorba de o astfel de sesiune distinctă, la sediul companiei tale, ne programul echipei este cel care dictează condițiile de disponibilitate și timp.