• Poti participa la turele noastre anuntate, alegand din cele listate in Calendar ture sau pe pagina noastra de pe Facebook. Grupurile pe care le conducem sunt mici, inchegate si participantii sunt oameni de calitate.
  • Sau poti solicita organizarea unei ture private, pentru tine si prietenii tai, la momentul care te avantajeaza cel mai mult si in locatia in care vrei sa ajungi. Turele se pot face si pentru o singura persoana.

TURE EXTERNE / EXPEDITII

Organizam si conducem regulat ture montane in afara Romaniei, de la expeditii pe munti de mare altitudine si ture montane scurte dar intense, la ture montane mai diverse in care imbinam efortul de a urca pe un varf cu vizitarea unor locuri pe care vrem sa le vedem. Mergem in orice anotimp, pe orice tip de teren si pentru orice sport montan: ture alpine, escalada, alpinism, via ferrata, rafting, caiac.

TURE INTERNE

Pe toata durata anului realizam ture montane in Carpatii romanesti adaptate anotimpului si adaptate participantilor la acestea. Astfel, organizam ture de iarna si ture primavara-toamna atat pentru incepatori, cat si pentru persoanele cu experienta montana ridicata, indiferent de tipul terenului montan – vai, creste, canioane, etc. Desi ne place foarte tare sa mergem in Fagaras si Crai, nu avem o locatie fixa in care facem turele noastre. Mergem pe orice munte din Romania.

ESCALADA / ALPINISM / VIA FERRATA

Escalada a luat deja amploare ca sport si aceasta nu poate decat sa ne bucure. In opinia noastra, este un sport complet si transformator din punct de vedere personal. In acest context organizam pentru incepatori ture de escalada la stanca. E si un motiv foarte bun sa colinzi Romania in cautarea traseelor celor mai frumoase. Pentru cine vrea sa faca pasul de la escalada la alpinism, putem pune umarul si coarda, fie ca vorbim de catararea de mai multe lungimi in perete sau de trasee alpine tehnice. Nu in ultimul rand, numarul traseelor de via ferrata din Romania a crescut semnificativ, ceea ce ne da posibilitatea sa  sprijinim persoanele care nu stapanesc inca elementele tehnice specifice catararii sa intre totusi, in conditii de siguranta, in perete si sa se bucure de experienta. 

CURSURI

Organizam si desfasuram cu regularitate doua tipuri de cursuri: cursuri pentru insusirea tehnicilor alpine de iarna, respectiv cursuri pentru insusirea sistemelor si tehnicilor de catarare in trasee de alpinism (in perete pe trasee de mai multe lungimi si in trasee alpine). Cursurile se adreseaza atat incepatorilor, cat si persoanelor avansate, integrand in acestea module dedicate. Cursurile sunt conduse de catre Teofil Vlad, antrenor si instructor autorizat de alpinism si escalada sportiva cu o experienta montana semnificativa.

TEAM ADVENTURE

Realizam pentru companii programe de team building/team adventure care integreaza activitatile noastre tipice prezentate mai sus, in orice combinatie a acestora. Flexibilitatea este cuvantul de ordine: in ce priveste durata programului, locatia desfasurarii acestuia, continutul sau, etc. Data fiind natura activitatilor outdoor, preferam grupurile mai mici astfel incat experienta programului de team adventure sa fie mult mai personala si mai intensa.